„Poezie la vârsta a treia” la Centrul de Creație Brăila

Duminică, 15 ianuarie, la ora 10, la Galeria Violon d’Ingres a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) Brăila va avea loc evenimentul intitulat „Poezie la vârsta a treia”, dedicat Zilei Culturii Naționale.

La manifestare vor  participa membri ai  Uniunii Județene Solidaritatea Pensionarilor din Brăila, coordonați de Viorica Novac și Tinca Rusu Preda, ce vor aduce un omagiu literaturii, în general si poetului național al românilor,  Mihai Eminescu, în special,  prin momentele artistice pe care le vor susține.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Primăria Brăila.

„Evenimentul este deja unul de tradiție în comunitatea brăileană, reunind lună de lună persoanele de vârsta a III-a iubitoare de cultură într-un cadru artistic, facilitând și totodată încurajând legăturile interumane și schimbul de idei, prin acest tip de activități cultural artistice ce permit  și stimulează participarea la viața socială a persoanelor de vârsta a treia, oameni minunați, adunați în locul și momentul în care poezia și dialogul se vor contopi, într-o lume a frumosului și a inspirației”, declară organizatorii.

„Poezie la vârsta a treia” va fi transmisă live, pe pagina de facebook Centrul.de.Creatie.Braila, începând cu ora 10.00.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns