Polistiren, vandut pe post de tigari la pret de chilipir

Fotografie0013

Polistiren, vandut pe post de tigari fara timbru, la pret de chilipir. Este modul in care isi insela clientii un barbat din Braila specializat in comercializarea tigarilor de contrabanda, care, mai nou, nemultumit de profitul obtinut de pe urma comercializarii pachetelor de tigari fara timbru, a decis sa-si majoreze castigul.

Individul, in varsta de 40 de ani, care era suspectat de mai mult timp de comercializare a tigarilor de contrabanda, a fost sesizat astazi de o patrula de jandarmi in apropierea unei piete din oras, iar oamenii legii l-au urmarit de la distanta si au observat ca acesta a plasat discret un cartus de tigari in sacosa unui pensionar.  Ei l-au prins in flagrant, iar cand pensionarul le-a aratat ce a cumparat, atat el, cat si jandarmii au constatat cu surprindere ca omul platise 60 de lei pentru un cartus care continea bucati de polistiren expandat, in care erau introduse cateva cuie, ca sa para pachetul mai greu.

Luat la intrebari, vanzatorul a declarat ca a cumparat cartusul fara sa il deschida si nu stia ce contine acesta. Barbatului i-au fost intocmite actele de constatare, sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.