POLIȚIȘTII LOCALI AU IDENTIFICAT ÎN ACEST AN 70 DE AUTOTURISME FĂRĂ STĂPÂN SAU ABANDONATE PE TERENURI APARȚINÂND DOMENIULUI PUBLIC SAU PRIVAT AL MUNICIPIULUI BRĂILA

De la începutul anului 2020 și până în prezent, polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice al Poliției Locale Brăila au identificat 70 de autoturisme fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al municipiului Brăila.

Potrivit unui comunicat dat publicității, „în urma demersurilor polițiștilor locali, cei mai mulți proprietari s-au conformat somațiilor și și-au ridicat autoturismele de pe domeniul public, eliberând trotuarele, parcările sau chiar părțile carosabile pe care le ocupau abuziv. În acest moment, 15 autoturisme se află în termenul de 10 zile, conform art. 2 din Legea 421/2002 pentru eliberarea terenurilor ce aparțin domeniului public sau privat al municipiului Brăila. În 6 cazuri, acolo unde proprietarii nu s-au conformat somațiilor, autovehiculele au fost ridicate de pe domeniul public de către SC Braicar SA Brăila și au fost transportate la Depoul din cartierul Radu Negru al societății.

Polițiștii locali vor continua acțiunea de identificare a autoturismelor abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Brăila”.