PONTA, DESPRE MIHAI TUDOSE: FUGI CU MANDATUL DE EUROPARLAMENTAR ȘI MĂ MAI ȘI ÎNJURI?! ADICĂ MI-AI FURAT PORTOFELUL ȘI MĂ MAI ȘI ÎNJURI?

„După ce îmi spui «Domnule, eu nu vreau să plec la Bruxelles, eu rămân aici», după care zici «Hai, dă-mi mandatul că o să vezi ce o să fac!», fugi cu mandatul și mă mai și înjuri?! Adică mi-ai furat portofelul și mă mai și înjuri?” – este declarația președintelui Pro România, Victor Ponta, cu referire la fostul său coleg de partid, europarlamentarul Mihai Tudose (actual PSD).

La remarca noastră, privind faptul că Tudose nu i-a „furat” mandatul de europarlamentar, ci Ponta i l-a cedat de bună voie, liderul Pro România a răspuns râzând: „M-a păcălit!”.

Aflat într-o vizită electorală la Brăila, Ponta a mai spus astăzi că Tudose „nu avea voie să înjure Pro România” după ce a plecat din partid, „pentru că Bănicioiu l-a salvat. Altfel murea lângă mine, vă zic. Dacă nu era Bănicioiu era mort Tudose. Nu ai voie să înjuri Pro România și pe cei din Pro România; chiar ne-am agitat atunci să-l salvăm. Și chiar mă bucur că… Sper să fie sănătos.

Cum să vă spun… și în politică există o limită. Deci măcar pe Bănicioiu să nu-l înjure; chiar i-a salvat viața”.

Precizăm că președintele Pro România face referire la o întâmplare de anul trecut, când Tudose a suferit un infarct major în timp ce se afla la o întâlnire de partid, iar fostul ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, prezent acolo, i-a acordat primul ajutor, până a venit ambulanța și l-a transportat la spital, unde Tudose a fost operat.