POPA, CATRE DRAGOMIR: CERETI DEPUTATILOR PSD DE BRAILA SA VOTEZE PROIECTUL PRIVIND TAXA PE APA DE PLOAIE APROBAT DEJA IN SENAT

Consilierul municipal Petrica Popa (PNL) i-a solicitat primarului municipiului, Marian Dragomir (PSD), sa solicite colegilor sai, deputatii PSD de Braila, sa voteze pentru proiectul care modifica actuala legislatie privind taxa pe apa de ploaie, ce a fost deja aprobat in Senat. Liberalul face referire la proiectul initiat de deputatul PNL Vasile Varga, care permite consiliilor locale sa elimine taxa pe apa de ploaie din facturile consumatorilor casnici.

Popa sustine ca acum este momentul ca PSD-istii sa dovedeasca prin fapte ca sunt pentru eliminarea taxei pe apa de ploaie, nu numai prin vorbe.

“Asa cum sunt convins ca stiti, a fost votata o lege in Parlament, in Senatul Romaniei, privind modificarea facturarii apei de ploaie. Va rog, domnule primar, sa faceti toate diligentele necesare catre deputatii PSD – atati cati mai sunt…”, a inceput Popa, facand aluzie la deputatul brailean Emilia Meirosu, trecuta recent de la PSD, la Pro Romania.

“Oricum, mai multi decat ai dvs!”, a intervenit consilierul municipal Sorin Bosneag (PSD).

“Sa avem rabdare, domnule Bosneag! Deci, domnule primar, sa faceti toate diligentele necesare catre deputatii PSD – atati cati mai sunt -, pentru a va aduce si dvs satisfactie privind eliminarea taxei pe apa de ploaie. Pentru ca asa cum ati spus public, doriti eliminarea taxei pe apa de ploaie”, si-a incheiat pledoaria liberalul.