POPA: CER REABILITAREA URGENTA A STRAZII STEFAN CEL MARE. E INCORECT CA PRIMARIA SA O TRATEZE CA PE O STRADA DE CARTIER MARGINAS

Consilierul municipal Petrica Popa (PNL) se declara “nefericit” ca nu a nins mai mult in Braila, pentru ca astfel, zapada ar fi astupat gropile din municipiu, “pe care nimeni n-a reusit sa le numere vreodata”.

Popa a anuntat ca va solicita intr-o viitoare sedinta a Consiliului Local Municipal sa se reabiliteze urgent strada Stefan cel Mare, care este tratata de Primarie ca si cum ar fi una de cartier marginas: “Eu voi cere in CLM reabilitarea de urgenta a strazii Stefan cel Mare. Nu stiu cate gropi sunt acolo, nu stiu cate denivelari sunt in zonele cu piatra cubica, unde ar fi problema CUP Dunarea, dar si a primarului municipiului Braila – nu a viceprimarului, a primarului municipiului Braila! – si cred ca a venit timpul sa avem grija de o strada istorica a municipiului Braila, pentru ca nici eu n-am apucat si sunt convins ca nici dvs, care sunteti mai tineri decat mine, dar pe aceasta strada a circulat tramvaiul; si a circulat bine. E o strada principala din municipiul Braila, este destul de agreata de multi conducatori auto, exista si multe firme pe aceasta strada si cred ca este incorect fata de locuitorii acestei strazi sa fie privita ca o strada de cartier de la marginea Brailei, asa cum sunt strazi din Radu Negru, sau din Chercea; dar mai ales din Radu Negru, care s-a falit doua mandate cu un mare primar al Brailei, domnul Aurel Simionescu”.