Popa, despre PSD-iștii din PNL Brăila: Lăsați-mi „sarea și piperul” pentru ultima sută de metri. Înainte de alegerile interne din PNL aveți cuvântul meu că îi voi enumera pe toți

„După modul în care au gestionat aceste alegeri foarte importante (alegeriler locale și parlamentare din 2020) sunt ferm convins că lucrurile au fost în avantajul PSD-ului și în dezavantajul PNL. Iar cei care au fost răspunzători ne-au lăsat de înțeles că au avut o înțelegere…” – este răspunsul dat de consilierul județean Dănuț Lungu (PNL) ieri, în cadrul unei conferințe de presă, atunci când a fost întrebat dacă în opinia sa sunt PSD-iști în PNL, așa cum a declarat colegul său de partid, deputatul Alexandru Popa.

Ziariștii l-au întrebat ieri și pe Popa dacă este dispus să anunțe public numele PSD-iștilor din PNL Brăila, despre care el a vorbit recent, într-o conferință de presă în care spunea că una dintre prioritățile sale, dacă va fi ales președinte al PNL Brăila, va fi „să scăpăm de PSD-iștii din PNL”.

Parlamentarul a declarat: „Știți ce rugăminte am la dvs? Să-mi lăsați «sarea și piperul» pentru ultima sută de metri. În ultima conferință de presă înainte de alegerile interne din PNL Brăila aveți cuvântul meu că îi voi enumera pe toți. E alegerea mea dacă spun acum sau nu. Pot da exemple la momentul oportun”.

Amintim că la alegerile interne Alexandru Popa va candida pentru funcția de președinte al Organizației Județene PNL Brăila.