Popa: După ce vom încheia alegerile interne în PNL Brăila vom putea face o opoziție adevărată și constructivă

Deputatul Alexandru Popa consideră că abia după alegerile interne,  când se va schimba conducerea PNL Brăila și vor fi marginalizați PSD-știi din partid, liberalii brăileni vor face o „opoziție adevărată” administrației locale social-democrate.

Parlamentarul a declarat într-o emisiune la Reperul TV: „Mai avem circa o lună de zile până se vor termina alegerile interne, apoi putem să facem o opoziție adevărată și constructivă, pentru îmbunătățirea traiului brăilenilor”.

Popa, care candidează pentru funcția de președinte al Organizației Județene PNL Brăila, a mai afirmat că în ultima săptămână dinainte de alegerile pentru desemnarea conducerii organizației amintite (care au loc pe 31 iulie) va spune clar numele PSD-iștilor din PNL și ce le reproșează acestora: „La momentul acesta există încă în PNL Brăila PSD-iști, că încă nu am luat măsurile care se impun. La acest moment sunt încă în organizație oameni care au legătură cu PSD-ul, dar misiunea mea și a colegilor mei este să rămânem doar liberalii autentici. O să facem asta prin izolarea PSD-iștilor din PNL. Oamenii care au legătură cu PSD-ul nu vor mai avea nicio funcție sau vreun cuvânt de spus în cadrul partidului, vor rămâne simpli membri. Nu vor mai lua decizii importante, cum le-au luat ei până la acest moment, pe persoană fizică”.