Popa: Este o perioadă grea pentru PNL, la Brăila. Este perioada în care ne vedem nevoiți să luăm decizii radicale, dar vitale. Este o perioadă grea și pentru PSD, la Brăila. Și-au pierdut o mare parte din „informatorii” pe care îi aveau infiltrați

„Este o perioadă grea pentru Partidul Național Liberal, la Brăila. Este perioada în care ne vedem nevoiți să luăm decizii radicale, dar vitale pentru a oferi acestei organizații posibilitatea de a renaște prin intermediul unor oameni care își doresc să lupte mai departe pentru doctrina liberală” – este ceea ce spune deputatul Alexandru Popa (PNL) într-o postare făcută pe o rețea de socializare după ședința de ieri a BPL al PNL Brăila, în care a fost aprobată excluderea din partid a fostului deputat Vasile Varga.

Popa mai vorbește în această postare despre intenția sa de a candida pentru funcția de președinte al PNL Brăila: „Am intrat în politică cu visul de a oferi comunității din care fac parte șansa de a se dezvolta și am venit în fața brăilenilor cu experiența pe care am acumulat-o, cu reușitele mele personale și profesionale. Am avut foarte mulți oameni în jurul meu care m-au sfătuit să nu fac acest pas, de a intra în politică. Toți îmi povesteau de mizeria care tronează în toate partidele. Vă spun sincer că nu mi-a fost frică nicio secundă de acest pas, din contra, mi-am dorit să pot să contribui la relansarea Partidului Național Liberal, iar acest lucru am început, alături de echipa mea, să-l facem.

Consider că la momentul actual, oamenii care mă susțin pentru funcția de președinte al Organizației Județene sunt persoane dedicate acestui partid, liberali care pun pe primul loc interesele cetățenilor care ne-au ales să-i reprezentăm.

Este o perioadă grea și pentru PSD, la Brăila. Din păcate și-au pierdut o mare parte din «informatorii» pe care îi aveau infiltrați…”.