Porți deschise la Școala de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, până pe 26 mai

Școala Populară de Arte și Meserii „Vespasian Lungu” Brăila îi așteaptă pe cei interesați să-i pășească pragul (strada Mărășești, nr. 1), în cadrul Programului „Porți deschise la Școala de Arte – 2023”, care se va desfășura până pe 26 mai, de luni până vineri, între orele 10‑14.

„Prin această acțiune dorim să facem cunoscută activitatea pe care o desfășurăm în scopul îndeplinirii rolului de instituție publică de cultură cu profil de învățământ artistic, ocazie cu care elevii și profesorii din instituțiile de învățământ preuniversitar vor putea beneficia de oportunitățile oferite celor care doresc să-și descopere sau să-și dezvolte calitățile artistice și să-și petreacă într-un mod plăcut timpul liber.

Scopul acestei invitații este de a prezenta oaspeților noștri oferta educațională a Școlii, personalul de specialitate și dotarea specifică. De asemenea, aceștia vor putea asista la lecții demonstrative și vor putea lua contact direct cu profesorii în arte – canto clasic, canto muzică ușoară și populară, pian, chitară, vioară, orgă electronică, acordeon, percuție (tobe), pictură, grafică de șevalet, artă decorativă, iconografie, dans popular și actorie – care le vor sta la dispoziție pentru întrebări și exemplificări.

Pentru planificarea activității, doritorii ne pot contacta prin intermediul învățătorilor/ profesorilor/diriginților, cu cel puțin trei zile înainte de data vizitei, la telefon 0239/612104 sau pe e-mail vespasianlungu@yahoo.com”, se arată într-un comunicat dat publicității.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns