Povești de iarnă și cadouri de la Moș Crăciun în această seară, pentru sute de copii brăileni care provin din familii monoparentale sau familii defavorizate

”Povești de iarnă” – este spectacolul pe care l-au vizionat în această seară, la Teatrul “Maria Filotti”, copiii care frecventeaza Centrul Comunitar „Bunici și Nepoti”, cei de la Centrul Multifuncțional “Lacu Dulce” și cei de la Școala Gimnazială “Nikos Kazantzakis” din Brăila.

Copiii din cele două centre au vârste cuprinse între 3 și 14 ani și provin din familii monoparentale sau familii defavorizate. În centrele amintite ei participă la activități recreative și de petrecere a timpului liber  pictură, desen, muzica, teatru, ajutor pentru lecții, activități de îngrijire, educație formală și non-formală, consiliere, orientare școlară) și la diverse alte activități în colaborare cu alte instituții.

Spectacolul din această seară a fost realizat, gândit și pus în scenă de profesorul Nicoleta Brânzia, care a coordonat un număr de 25 elevi din cadrul Liceului “Haricleea Darclee” și 6 copii de la Centrul Comunitar „Bunici și Nepoți”, din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) Brăila.

Dincolo de bucuria spectacolului propriu-zis, copiii prezenți în această seară la Teatrul „Maria Filotti” vor avea parte și de o altă bucurie: atât pe spectatori, cât și pe mici actori îi așteaptă 250 de pachete cu cadouri de Crăciun, pregătite de Direcția pentru Cultură a Municipiului Brăila.