PPUSL BRĂILA A DEPUS OFICIAL CANDIDATURILE: DAN PĂUN VA CANDIDA PENTRU FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL CJ, IAR MIHAI DRAGOMIR PENTRU CEA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI

PPUSL Brăila a depus astăzi oficial candidaturile pentru funcția de primar al municipiului, pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Brăila, precum și pentru Consiliul Local Municipal și CJ.

La funcția de primar al municipiului Brăila candidează Mihai Dragomir (președintele organizației municipale), iar la funcția de președinte al Consiliului Județean va intra în cursa electorală Dan Păun, președintele PPUSL, consilier municipal.

„Așa cum am mai declarat, noi am avut în vedere mai multe persoane care ar fi putut candida pentru funcția de primar al municipiului și pentru cea de președinte al CJ. A fost o luptă acerbă între experiență și notorietate, pe de o parte și dorința de a aduce oameni noi, pe de altă parte. Ca urmare a faptului că multor oameni le este teamă să intre în arena politică am ales un compromis: experiența pe de o parte – și asta a însemnat să candidez eu la președinția CJ, iar pe de altă parte omul nou în politică – și asta a însemnat candidatura lui Mihai Dragomir, care nu a mai făcut parte din niciun partid”, ne-a declarat Păun.