PREFECTUL BOBOC: INCONȘTIENȚA ESTE CEL MAI PUTERNIC ALIAT AL COVID-19! TREBUIE SĂ TRATĂM SITUAȚIA CU RESPONSABILITATE ȘI SERIOZITATE ATÂT AUTORITĂȚILE, CÂT ȘI CETĂȚENII

Prefectul Brăilei, Cătălin Boboc, face un apel la cetățeni, cerându-le să trateze „cu responsabilitate și seriozitate” epidemia de coronavirus și să își ia minime măsuri de protecție.

Într-o postare făcută pe o rețea de socializare, Boboc afirmă: „Inconștiența este cel mai puternic aliat al COVID-19! Să nu uităm asta!

Din fericire, în județul Brăila nu avem persoane în carantină, iar 42 de persoane au ieșit, în cursul zilei de astăzi, din izolare voluntară la domiciliu!

Totuși, au fost confirmate cazuri de coronavirus în județele limitrofe. Trebuie să fim precauți și să tratăm situația cu RESPONSABILITATE și SERIOZITATE: atât autoritățile, cât și cetățenii!

Împreună, cot la cot, cum spun românii, trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a preveni și limita eventualele îmbolnăviri cu noul coronavirus.

Să respectăm sfaturile specialiștilor, indicațiile instituțiilor din domeniu și să ne adaptăm situației, care, excepțională fiind, ne schimbă obiceiurile”.