Prefectul Brăilei începe seria audiențelor publice acordate în diverse localități din județ: luni, 27 iunie, începând cu ora 10.30, la Casa de Cultură din Ianca

Prefectul Brăilei, Iulian Timofei, începe seria audiențelor publice cu cetățenii din mediul rural prin întâlniri directe, față în față. Primele audiențe de acest tip vor fi acordate luni, 27 iunie, la Casa de Cultură din Ianca, unde sunt așteptați petenții care s-au înscris deja în audiență, precum și cetățenii care nu au parcurs încă această procedură, dar doresc să-și prezinte problemele reprezentantului Guvernului în teritoriu. Sesiunea de audiențe va începe la ora 10.30 și va dura aproximativ 2 ore, în funcție de numărul persoanelor care se vor înscrie.

”Așa cum am promis, bifăm o premieră la nivel local în ce privește derularea audiențelor: voi avea discuții direct cu cetățenii din mediul rural și începem cu orașul Ianca. Alături de mine vor fi prezenți și funcționari publici din aparatul de specialitate al Instituției Prefectului, pentru ca, în funcție de complexitatea spețelor prezentate de petenți, să putem furniza un răspuns imediat și documentat. Îi aștept la întâlnirea de luni și pe cetățenii din comunele limitrofe orașului Ianca”, a declarat Timofei.

Următoarele întâlniri cu reprezentantul Guvernului în teritoriu vor fi anunțate din timp, atât pe pagina web a Instituției Prefectului, cât și pe cele ale primăriilor unde vor fi susținute audiențele.