Prefectul Timofei a participat la festivitatea de premiere de la finalul Campionatului Ligii a patra, ediția 2021-2022

Prefectul Brăilei, Iulian Timofei, a răspuns ieri invitației Asociației Județene de Fotbal de a participa la festivitatea de premiere din cadrul Campionatul Ligii a patra, ediția 2021-2022, în finala căruia s-au întâlnit echipele Viitorul Șuțești și Victoria Traian. Confruntarea, disputată aprig până în ultimul minut de joc, a fost câștigată de Victoria Traian.

Iulian Timofei, alături de vicepreședintele CJ Brăila, Ionel Epureanu și de reprezentanții AJF Brăila, au înmânat la sfârșitul meciului diplome, cupe și echipament sportiv fotbaliștilor campioanei Victoria Traian.

”Felicitări sportivilor de la Victoria Traian, care au luptat până în ultimul minut. De asemenea, le transmit felicitări și sportivilor de la Viitorul Șuțești care au făcut un meci de finală frumos. Țin să mulțumesc pentru implicare Asociației Județene de Fotbal și să îi felicit pentru tot efortul depus în organizarea Ligii a 4-a”, a declarat prefectul.

Astăzi, începând cu orele 18.00, Iulian Timofei va fi prezent la Baza Sportivă de la Chiscani, unde va avea loc festivitatea de premiere pentru competiția de fotbal juniori A1.