Prefectul Timofei, reproș către directorii serviciilor descentralizate: „Slabă activitate pe comunicare și buletine de presă. Nu știm să prezentăm activitatea subordonaților noștri”

Prefectul Brăilei, Iulian Timofei (PSD), le-a cerut astăzi șefilor serviciilor descentralizate din județ să arate o mai mare transparență în comunicarea activității pe care o desfășoară și a rezultatelor acestei activități.

Timofei a declarat în cadrul Colegiului Prefectural că la momentul la care și-a început mandatul a cerut tuturor o deplină transperanță și după circa șase luni a constatat că inspectoratele, direcțiile și alte servicii descentralizate nu au făcut conferințe de presă și nici pe partea de comunicate de presă nu stau prea bine: „În primele șase luni nu am văzut organizarea de conferințe de presă. Slabă activitate pe comunicare și buletine de presă. Nu știu ce se întâmplă. Nu știm să ne prezentăm marfa, nu știm să prezentăm activitatea subordonaților noștri. Nu cred că vă cer un lucru deosebit…”.