Prefectura Brăila a creat un canal youtube destinat pensionarilor din județ. Pe Canalul Seniorilor Brăileni vor fi postate înregistrări de la evenimente realizate de organizațiile de pensionari, dar și dezbateri legate de problemele vârstnicilor

O platformă pe care o pot folosi pensionarii brăileni pentru a-și face cunoscute acțiunile, dar și pentru a discuta despre problemele pe care le întâmpină și despre posibilele soluții – este oferta făcută recent de Prefectura Brăila organizațiilor de pensionari din județ.

Ideea i-a venit prefectului Iulian Timofei după ce reprezentanții vârstnicilor i-au spus că a fost o vreme în care aveau dedicată la o televiziune locală o emisiune de o oră în care puteau dezbate problemele pensionarilor și puteau anunța, de asemenea, evenimentele pe care le organizau diverse organizații de profil la nivel local, însă de câțiva ani nu mai au posibilitatea de a se exprima public într-un cadru de acest tip. Timofei a decis să-i ajute prin înființarea unui canal youtube pe care vor fi postate înregistrări cu evenimentele organizate de pensionari, precum și viitoare dezbateri organizate de aceștia, pe teme specifice categoriei sociale amintite.

După cum am aflat, Prefectura a transmis informații cu privire la crearea Canalului Seniorilor Brăileni mai multor asociații sau organizații de vârstnici din județ, însă deocamdată s-au arătat dornici de a folosi această oportunitate doar reprezentanții Uniunii Județene Solidaritatea Pensionarilor Brăila, afiliată la Federația Națională a Pensionarilor din România.

Canalul amintit este https://www.youtube.com/watch?v=kiH0CPicT-U&feature=youtu.be, iar organizațiile de pensionari care doresc să-și prezinte evenimentele sau să-și expună ideile pe această temă sunt binevenite.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns