Premii obținute de micii actori brăileni la Festivalul de teatru pentru copii și adolescenți „Bujor Măcrin”

Membrii cercului de teatru din cadrul Casei de Cultură a Municipiului Brăila – cerc realizat de Asociația Culturală Ludik Art și coordonat de actrița Cătălina Nedelea -, și-au adjudecat mai multe premii la Festivalul de teatru pentru copii și adolescenți „Bujor Măcrin”, organizat în parteneriat de Teatrul „Maria Filotti” și Inspectoratul Școlar Județean, în perioada 12-14 decembrie.

Ludicii au obținut următoarele distincții:

*Premiul pentru Cea mai bună scenografie, nivel primar (decor costume): „Sarea în bucate”, spectacol realizat de actrița Cătălina Nedelea și Miruna Tite. În distribuție: Emma Irascu, Ecaterina Maria Savu, Maria Dragomir, Clara Mocanu, Dragoș Cristian Coman, Iulia Androne, Tania Tite, Adina Mihalcia, Miruna Zevedei, Amalia Mareș;

*Premiul pentru Cel mai bun spectacol, nivel primar, Făt Frumos când era mic…”, spectacol realizat de actrița Cătălina Nedelea. În distribuție: Sofia Maria Avram, Andreea Cătălina Purcareață, David-Gabriel Niță, Ioana Cojocaru, Eleonora Riga, Andreea Stoian, Maria Dragomir, Miruna Teodora Tite, Almina Kati;

*Premiul pentru Cea mai bună actriță, nivel primar, secțiunea grup: Iulia Androne;

*Premiul pentru Cea mai bună actriță, nivel primar, secțiunea individual: Cristina Ailoaie.

Precizăm că juriul festivalului a fost format din prof. dr. Gheorghe Antonescu, directorul Liceului de Arte Harclea Darclee, prof. Iulia Georgescu, inspector școlar de limba și literatura română și actorul Vlad Volf.

Festivalul de teatru pentru copii și adolescenți „Bujor Măcrin” s-a desfășurat în regim de concurs și s-a adresat elevilor și trupelor de teatru formate exclusiv din elevi ai școlilor gimnaziale și liceelor din municipiul și județul Brăila, de la clase care nu au profil de arta actorului.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns