Premii obținute de reprezentanții Cercului de teatru din cadrul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, la Festivalul de teatru tânăr „Ora de teatru”

Membrii Cercului de teatru din cadrul Casei de Cultură a Municipiului Brăila – cerc realizat de Asociația Culturală „Ludik Art” și coordonat de actrița Cătălina Nedelea – au participat, în perioada 7-11 septembrie, la Focșani, la cea de a IV-a ediție a Festivalului de teatru tânăr „Ora de teatru”.

Tinerii artiști brăileni s-au prezentat în festival cu piesa „Pisica Verde”, de Elise Wilk. De asemenea, Miruna Mocanu, Alina Constantin, Teodora Hahui, Bianca Ghiță, Viviana Gheorghică, Cristina Obreja, Tiberiu Dinu și Yunus Ozgur au participat timp de 5 zile la workshop-urile susținute de Adriana Trandafir, Florin Piersic Jr. și Ștefan Lupu, la spectacole de muzică, la one-woman show-ul Maiei Morgenstern.

Participarea la festival a fost încununată de succes, obținându-se următoarele distincții: Miruna Mocanu și Bianca Ghiță – Premiul UNATC de excelență pentru interpretare, Cătălina Nedelea – Premiul Duiliu Zamfirescu pentru cel mai bun text și Premiul pentru promovarea educației alternative prin teatru.