Premiul III pentru Corala feminină „Camerata”, la Festivalul concurs „Buna Vestire”

Corala feminină „Camerata” a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila a obținut Premiului III la Festivalul concurs național de muzică corală religioasă ortodoxă „Buna Vestire”, ediția a XXXII-a.

Manifestarea a avut loc pe 24 martie la Fundu Moldovei și a avut ca scop valorificarea tradițiilor ortodoxe și etalarea unor forme de artă populară.

Festivalul concurs național de muzică corală religioasă ortodoxă „Buna Vestire” a fost organizat de Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, Primăria și Consiliul Local Fundu Moldovei, Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Casa de Cultură Fundu Moldovei și Societatea de Cultură „Dimitrie Gusti” și s-a desfășurat sub patronajul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

„Înființată în primăvara anului 1997 și reunind acum aproximativ 25 de membre de vârste și categorii sociale diferite (pensionare, salariate, etc) cu inima tânără și suflet generos, Corala feminină «Camerata» a renăscut. Avem încredere că acordarea Premiului III în cadrul Festivalului concurs național de muzică corală religioasă ortodoxă «Buna Vestire» este un îndemn să continuăm, cu  încredere în reușitele ce vor urma”, se arată într-un comunicat dat publicității.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns