Președinta Federației Române de Baschet, Emilia Carmen Tocală, s-a întâlnit ieri cu sportivii ACS Cuza Pirates Brăila

O delegație a Federației Române de Baschet, conduse de președinta Emilia Carmen Tocală, s-a aflat ieri în vizită la Brăila, unde s-a întâlnit cu sportivii ACS Cuza Pirates.

După cum declară președintele clubului brăilean, Mircea Totolici, „întâlnirea a fost foarte eficientă și a pus bazele unei colaborări în interesul copiilor și tinerilor din Brăila de a-și urma visul de a juca baschet”.

De asemenea, s-a  discutat despre mai multe proiecte legate de crearea unor centre de pregătire la Brăila, despre baschetul 3 x 3, cât și despre înființarea din vara anului 2024 a unei echipe de LIGA I în cadrul clubului ACS Cuza Pirates, pentru a avea continuitate și un sistem piramidal complet în rândul sportivilor.

„Toate aceste proiecte nu fac altceva decât să aducă plus valoare comunității locale din Brăila și demonstrează că tot ceea ce am construit în ultimii 18 ani de baschet este un sistem sănătos și util copiilor și tinerilor din județ.

Suntem mândri să o avem alături de noi pe doamna președintă Carmen Emilia Tocală, cât și echipa sa, formată din Ancuța Stoenescu, Claudiu Fometescu și Doru Toma. De asemenea, această vizită ne obligă pe noi, cei din cadrul clubului Cuza, antrenori și sportivi, să muncim mai mult în fiecare zi și să avem o dezvoltare și o promovare din ce in ce mai mare a baschetului în rândul comunității locale, implicit în rândul copiilor și tinerilor”, a mai spus Totolici.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns