Președintele Botea: Ne vom reorganiza la nivel local și vom pune umărul la reconstrucția PMP, pentru a redeveni partid parlamentar

Președinte PMP Brăila, Viorel Botea, le mulțumește brăilenilor care au votat partidul său la alegerile din 6 decembrie și îi asigură că „Proiectul PMP  merge mai departe”.

Botea afirmă într-un comunicat de presă: „Alegerile au luat sfârșit, brăilenii și-au ales parlamentarii. Deși am avut un procent bun, Partidul Mișcarea Populară Brăila  nu are parlamentari, deoarece la nivel național, PMP nu a atins cu o sutime pragul de intrare în Parlament.

Vreau să mulțumesc brăilenilor pentru votul acordat și să-i asigur că Partidul Mișcarea Populară Brăila va munci în continuare pentru brăileni. Ne vom reorganiza la nivel local și vom pune umărul la reconstrucția Partidul Mișcarea Populară pentru a-l readuce în Parlament.

Avem o echipă valoroasă de oameni care vor relansa PMP, pentru a reuși împreună să implementăm proiectele și aspirațiile pe care ni le dorim”.

Precizăm că în urma alegerilor din 6 decembrie, Brăila va fi reprezentată în Senat de Ion Rotaru (PSD) și Andrei Hangan (AUR), iar în Camera Deputaților de Florin Mircea, Nicu Niță și Adrian George Paladi (toți de la PSD), Alexandru Popa (PNL) și  Ciprian Ciubuc (AUR).