Președintele Chiriac acuză: „Sinecuri politice PNL! Să ne spună Popa când și unde a fost angajată mătușa sa și de asemenea, când și unde a fost angajată soția secretarului general al PNL Brăila!”

Angajări politice, pe filiera PNL, la Camera Agricolă Brăila – este acuzația lansată astăzi de președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD), în cadrul unei conferințe de presă organizate împreună cu primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD).

Chiriac a spus că dacă liberalii tot acuză PSD că-și angajează  membrii de partid în diverse instituții sau companii locale pe bază de carnet de partid, are și el niște întrebări pentru președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, tot pe tema unor angajări: „Eu aș întreba pe Popa, bătăușul ăla de la Cireșu care se bate și aruncă cu bani ca sicilienii prin discoteci: unde și când a fost angajată mătușa sa?

L-aș întreba pe domnul Popa unde este și când a fost angajată soția secretarului general al PNL Brăila, domnul Bucălău, cel care citește de pe foiță – îi dă altcineva foițele la ședințele de Consiliu Județean; el nu se pricepe foarte mult la administrație și trebuie să-i facă cineva discursul – și mulți alți membri PNL angajați în ultima perioadă.

Vă spun eu: toate aceste lucruri pe care vi le spun eu acum au un singur numitor comun: Camera Agricolă. Sinecură politică.

Păi vă dați seama dvs dacă cumva acei oameni erau membri PSD, ce era la gura lor (a liberalilor – n.r.)? Să ne spună și nouă cineva: cum au decurs acele concursuri, au fost ei mai buni, au fost singuri pe post? Să înțeleg că angajarea lor și faptul că ei sunt la Camera Agricolă este liberalism întruchipat, sunt cei mai buni, cei mai deștepți și așa mai departe?”.

Șeful județului a spus că acestea nu sunt singurele cazuri de angajări de tip sinecură politică despre care știe, dar va mai vorbi și în alte conferințe de presă pe această temă.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns