Președintele Chiriac, către Varga: Aoleu, domnule consilier, cred că încep să vă desenez și dvs, că văd că nu înțelegeți…

„Înțepături” între consilierul județean Vasile Varga (PNL) și președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD), pe tema podului peste Dunăre.

La cea mai recentă ședință CJ, la care s-a aprobat bugetul județului, consilierul liberal a comentat că nu a văzut în buget vreo sumă alocată pentru proiectul podului: „E adevărat că e cea mai amplă mapă de proiecte, mi-a fost greu, recunosc. M-am tot uitat prin mapa asta, domnule președinte… Avem undeva intervenția financiară a CJ privind suma de bani necesară pentru construcția podului și poate n-am văzut-o eu…”

„Aoleu, domnule consilier, cred că încep să vă desenez și dvs, că văd că nu înțelegeți… N-are nicio legătură bugetul CJ cu podul, noi doar ajutăm la eliberarea certificatelor de urbanism și a autorizațiilor de construcție referitoare la drumurile de acces și tot ce înseamnă pod”, a răspuns Chiriac, făcând aluzie la schemele pe care spunea că le va desena viceprimarul municipiului, Alexandru Jantea Crican (PSD), pentru consilierii municipali liberali care înțeleg mai greu ce li se explică.

„Atunci permiteți-vă să vă întreb ce căutați toată ziua la pod dvs, dacă rolul CJ este numai de a elibera autorizații!”, a continuat Varga.

„Am fost la pod la cerinței presei din Brăila și Galați. Am mers cu presa pentru că am dreptul și o să mă duc de fiecare data fără să vă cer dvs voie!”.