Președintele Chiriac: „Constructorul spune că în luna iulie vom trece podul peste Dunăre, între Brăila și Tulcea”

În luna iulie vom trece podul peste Dunăre, între Brăila și Tulcea, iar până la finele acestui an va fi gata și Drumul Expres Brăila – Galați – o spune președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac, în baza informațiilor pe care le are de la constructori.

„Constructorul Drumului Expres Brăila – Galați a promis că-l va da la gata până în decembrie anul acesta. Undeva în luna iulie vom trece pe pod – tot constructorul spune – pe breșa de la intersecția străzii Calea Galați, pe breșa de la Smârdan; se lucrează acum la parapeți și la al doilea covor asfaltic pe tot tronsonul, așa că lucrurile merg bine.

Pe Drumul Expres Brăila – Focșani sunt undeva la 98% în finalizarea studiului de fezabilitate, mai sunt vreo doi proprietari, dar o să intre cu Jandarmeria acolo, să facă studiile și dacă avem aprobat în ședință de Guvern studiul de fezabilitate și dacă cu toții ne dorim lucrul ăsta și o să milităm că ne trebuie partea de infrastructură mare rutieră și pentru județul Brăila, și pentru județul Galați, se va scoate la licitație pe fonduri europene sau  fonduri guvernamentale proiectare plus execuție, exact cum s-a scos și podul peste Dunăre”, a declarat șeful județului în ședința CJ de astăzi.

(sursă foto – Facebook Iulian Chiriac)

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns