Președintele Chiriac, despre directorul tehnic al CUP Dunărea: „Demisia sau să fie demis!”

„E o singură soluție: demisia” – este poziția președintelui CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD), în ceea ce-l privește pe directorul tehnic al Companiei de Utilități Publice (CUP) Dunărea, Ionel Pătrașcu, după ce acesta a avut o reacție complet nepotrivită atunci când a fost informat de un ziarist că o fetiță de 4 ani a căzut într-o canalizare fără capac.

Asemeni primarului municipiului, Marian Dragomir, și Chiriac a declarat astăzi că Pătrașcu trebuie să facă pasul în spate, după o asemenea greșeală: „Dacă nu-și dă demisia, cu siguranță trebuie demis. Cu siguranță domnul primar are dreptate și sunt de acord cu această soluție. Astfel de oameni nu trebuie să mai muncească în instituții publice sau în companii publice. Cu o astfel de atitudine, singura soluție este demisia sau să fie demis”.

Precizăm că CJ este acționar la CUP Dunărea, deținând 13,05% din acțiuni.

Amintim că atunci când a fost anunțat de presă de accidentul căruia i-a căzut victimă copilul, Pătrașcu a spus:  „Așa. Și? Ce mă zăpăciți la cap? Se mai fură capacele… Căutați-l pe directorul economic, să vă dea detalii. Da, eu sunt director tehnic, dar el conduce. Sau căutați pe cine se ocupă de relația cu presă, că e un purtator de cuvânt. Pa!”.