Presedintele Chiriac, despre spalatul masinilor sefilor, de catre subordonati: Mie imi place masina murdara, fiindca asa nu e tinta hotilor

p1170724

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac, nu este de acord cu ceea ce s-a intamplat la Politia Locala, unde angajatii institutiei se ocupau in timpul serviciului cu spalarea masinii directorul adjunct al institutiei, Dumitru Hahui, care a si demisionat dupa ce aceste lucruri au devenit publice. Chiriac nu este sigur daca seful direct al lui Hahui, directorul Traian Jipa, avea cunostinta despre faptul ca se intamplau aceste lucru si daca le-a tolerat, au daca nu avea cunostinta de ele, insa crede ca e mai greu de stabilit asta: “Poate domnul Jipa nu era in unitate, poate era pe teren, poate ca adjunctul i-a cerut acelui subordonat sa-I spele masina, poate ca subordonatul a facut-o din proprie initiative, sunt mai multe aspecte. Dar actul in sine, principiul, in sine, nu este corect. Nu mi se pare corect ca un subaltern sa-ti spele masina personala in institutie”.

In orice caz, in ceea ce-l priveste, seful judetului spune ca nu ar accepta ca masina personala sa-i fie spalata de subordonati, din mai multe motive, iar unul este foarte practic: “Mie ii place masina mea murdara, pentru nu este tinta pentru hoti. Nu poti sa furi o masina murdara, o sa furi o masina curata, e primul principiu, cred. Asa incat cu cat masina este mai murdara, e mai ferita de ochii hotilor”.