PREȘEDINTELE CHIRIAC: ÎN MOMENTUL DE FAȚĂ CJ BRĂILA ARE CADASTRATE TOATE DRUMURILE JUDEȚENE ȘI TOATE CLĂDIRILE. NU ȘTIU DACĂ VREUN CONSILIU JUDEȚEAN DIN ȚARĂ ARE ACESTE LUCRURI

Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD) – care candidează pentru un nou mandat -, crede că noul Consiliu Județean, ce se va forma după alegerile din 27 septembrie, va fi unul mai liniștit și nu se va mai ajunge la circul și scandalul care s-au înregistrat în actualul mandat la fiecare ședință de plen.

Chiriac consideră că „atmosfera se va schimba” și speră că în acest context, aleșii vor folosi timpul petrecut în ședințe pentru a discuta problemele reale ale cetățenilor, nu pentru a țipa și a se șicana între ei.

Șeful județului admite că mandatul actual a fost unul greu din acest punct de vedere, dar și din altele: „Da, a fost un mandat greu, dar eu cred că acest mandat mi-a dat și experiența, dar și m-a întărit foarte mult, pentru a demonstra că putem face lucruri bune în continuare pentru județul Brăila; am demonstrat-o în acest mandat și o vom demonstra și în următorul.

Sunt foarte multe lucruri puse la punct, am rezolvat foarte multe lucruri și vă dau un exemplu: CJ, în momentul de față are cadastrate toate drumurile județene și toate clădirile. Nu știu dacă vreun consiliu județean din țară are aceste lucruri. Deci suntem pregătiți în orice moment; dacă există o axă de finanțare, avem toate documentele necesare pentru ca acel proiect să fie scris mai repede”.