Președintele Chiriac (PSD), către consilierii județeni PNL: „Dacă vreți o invitație la cafea, o să vă invit; poate o să vă invit mai des decât o invit pe nevastă-mea”

Comentarii ironice ale președintelui CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD), la adresa consilierilor județeni liberali, care s-au abținut la vot astăzi, la un proiect ce viza rectificarea bugetului județului pe anul în curs.

Consilierul liberal Alexandru Bucălău (PNL) a dat aceeași explicație pe care care au dat-o liberalii în cursul acestui an la fiecare proiect de hotărâre ce privea o rectificare bugetară: „Dat fiind că ne-ați invitat doar ca să ne aduceți la cunoștință bugetul pe anul 2022 și dat fiind faptul că amendamentele noastre nu au fost luate în considerare, noi acum suntem de acord în principiu cu rectificarea pe care dvs o aduceți, dar în semn de protest o să ne abținem la acest vot”.

Chiriac a răspuns: „Protestul este democratic și-l înțeleg. Ce nu înțeleg eu e că nu vă aduceți aminte: eu v-am invitat. V-am invitat și v-am pus bugetul la dispoziție la camera consilierilor. Trebuia să veniți. Dacă vreți o invitație la cafea, o să vă invit, că poate o să vă invit mai des decât o invit pe nevastă-mea. Am înțeles, domnule consilier, de-acum vreți invitații speciale. Ok, așteptați-le!”.