PREȘEDINTELE CHIRIAC: SĂ DAI ZERO LEI MUNICIPIULUI BRĂILA, ZERO LEI CJ BRĂILA LA RECTIFICAREA BUGETARĂ ȘI SĂ-ȚI BAȚI JOC EFECTIV DE TOȚI PRIMARII PSD ESTE UN LUCRU ANORMAL

Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD), care candidează pentru un nou mandat, consideră că liberalul Cătălin Boboc, care este adversarul său direct în cursa electorală, s-a folosit de funcția de prefect pe care a deținut-o până de curând pentru a-și face imagine în vederea alegerilor locale, deși el a declarat în mai multe rânduri că nu va candida la alegerile din acest an.

Chiriac a afirmat într-o conferință de presă că atât timp cât a fost prefect, Boboc „n-a jucat decât pentru notorietatea lui, dar a jucat-o foarte prost, cum a făcut-o fiecare liberal atunci când a țintit o funcție.

Să te joci cu declarații și să acuzi în permanență cred că este un fapt care a dovedit brăilenilor că ei (liberalii – n.r.) n-o să facă abolut niciodată nimic, decât să ducă lucrurile în ridicol și să-și clădească notorietate pe spatele brăilenilor. Vă aduceți aminte de pandemie, vă aduceți aminte cum voia să transforme Spitalul Județean în centru regional pentru COVID-19,  vă aduceți aminte când el făcea tot felul de jocuri, astfel încât își căuta «culoare de zbor» spre o anumită funcție. Eu îi recomand să termine cu astfel de acuzații și cu astfel de postări; în primul rând nu le face lor bine și ar fi trebuit să demonstreze brăilenilor ce vor să facă.

De 4 ani de zile eu nu am ținut cont de apartenența politică a primarilor și sumele au fost distribuite în mod egal pentru dezvoltarea județului. Să vii la o rectificare bugetară să dai zero lei municipiului Brăila, zero lei CJ și să-ți bați joc efectiv de toți primarii PSD este un lucru anormal.

Cu nimic nu sunt mai prejos brăilenii din orașul Ianca față de brăilenii din comuna Șuțu. Cum vrem să ne dezvoltăm?! Campania electorală este campanie electorală, dar proiectele trebuie făcute și gândite pentru toți brăilenii”.