Președintele FD Brăila, Antoneta Ioniță: Este greu în județ. Oamenii îmi spun: „Dacă vin la FD primarul nu îmi mai dă aia, nu îmi mai face aia»

În localitățile din mediul rural este dificil să se formeze organizații ale Partidului Forța Dreptei, fiindcă primarii fac presiuni asupra oamenilor și-i amenință cu fel de fel de lucruri, ca să nu se implice în activitatea politică a altor partide decât cel în care sunt membri primarii respectivi – o spune președintele Forța Dreptei Brăila, Antoneta Ioniță.

Ea a făcut această declarație la finele săptămânii trecute, după Conferința Județeană de Alegere a Biroului Județean al Forța Dreptei Brăila, în care dr. Ioniță a fost aleasă președinte al acestei organizații.

La eveniment au participat președintele Partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, deputatul Violeta Alexandru, președintele Comisiei buget-finanțe a FD, prof. univ. dr. Bogdan Glăvan, președintele Organizației de Tineret FD, Cristian Opriș.

Antoneta Ioniță a spus că la ora actuală FD Brăila are organizații în 15 localități și se caută candidații cei mai buni pentru alegerile locale.

Aceasta a afirmat că la nivelul municipiului oamenilor nu le-a fost frică să se implice, iar cine a fost hotărât, a venit alături de echipa sa. Ioniță a precizat însă că se face o selecție a celor care depun adeziune, fiindcă pentru cei din FD contează și calitatea membrilor, nu doar cantitatea:

La rândul său, președintele FD, Ludovic Orban, a afirmat că la nivel național, „atât PSD, cât și PNL se comportă la guvernare în mod represiv” și mulți oameni care s-au alăturat echipei FD au fost „intimidați, amenințați, sunt oameni care și-au pierdut locul de muncă, sunt oameni de afaceri care în momentul în care au anunțat că vor să fie candidații FD s-au trezit cu toate instituțiile statului că-i controlează. Există un sistem represiv și oricine gândește altfel și oricine vrea să se implice pentru o schimbare, mai ales în FD, i se dă la gioale”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns