Președintele HC Dunărea, Adrian Manole, despre informația că unele jucătoare ar avea salarii de până la 30.000 lei/lună: Salariile sunt confidențiale. Nu sunt nici mici, nici mari

Președintele HC Dunărea, Adrian Manole, declară că nu poate vorbi despre salariile jucătoarelor din echipă, fiindcă acestea sunt confidențiale. El spune însă că acestea sunt nu mari, comparativ cu salariile altor jucătoare care evoluează în echipe aflate în aceeași zonă a clasamentului: „Salariile sunt confidențiale, nu sunt nici mici, nici mari, sunt salarii care reflectă probabil locurile din clasament. E știre națională, Cristina Neagu (jucătoare la CSM București – n.r.)  are în jur de 20.000 de euro, deci despre ce vorbim? Încercăm să facem și noi față cum putem și cu ce avem la dispoziție”.

Președintele clubului de handbal răspunde în acest fel declarațiilor făcute ieri de președintele PNL Brăila, Alexandru Popa, care vorbea despre „salariile exagerat de mari la HC Dunărea”, care ar fi 20.000-30.000 lei, ceea ce în opinia sa înseamnă „o risipă de bani publici”.

Cât privește comentariile liderului liberal privind faptul că „HC Dunărea a devenit o sinecură de partid și o vacă de muls pentru administrația PSD”,  Manole a spus: „Bugetul (7 milioane de lei în acest an – n.r.), după mine, este unul mediocru, nu este în niciun caz mare. Cine n-a călcat în viața lui în Sala Polivalentă și nu știe cu ce se mănâncă poate să declare orice. Sunt echipe ca Cisnădie, Bistrița, din orașe mult mai mici, cu bugete mult mai mari și asta se poate verifica.

«Vacă de muls»? Păi cine să «mulgă», că banii se duc pe salarii, pe cheltuielile pentru a face performanță. Cine să ia ce?”.

Întrebat despre faptul că unii interpretează ca o legătură cu PSD faptul că el este viitorul ginere al europarlamentarului Mihai Tudose, Manole a precizat că el nu este membru PSD, iar în rest, „în ceea ce privește conducerea clubului, din câte știu eu, în afară de Claudiu Pisică, nu mai este niciun membru PSD. Și nici nu știu sigur dacă el e membru PSD sau nu. Eu nu sunt membru PSD. Dar și dacă un om face parte dintr-un partid, nu văd care este problema, dacă el își face treaba. Dacă din 6 persoane una este membru PSD nu înseamnă că s-a politizat conducerea HC Dunărea”.