Președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole, despre obiectivele sale în noul sezon competițional: „În Cupa României ne dorim să jucăm în finală anul ăsta, iar în Cupele Europene cât mai sus”

„Obiectivul din campionat este clasarea pe un loc de Cupă Europeană și chiar podiumul ni-l dorim anul ăsta, dar mie îmi place să stăm cu picioarele pe pământ. Vom încerca să facem tot ce putem, să jucăm cât mai bine, să câștigăm cât mai multe meciuri, astfel încât la sfârșitul campionatului să ocupăm un loc cât mai bun. În Cupă ne dorim să jucăm în finală anul ăsta, iar în Cupele Europene cât mai sus” – este declarația făcută de președinte HC Dunărea Brăila, Adrian Manole, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc recent la clubul amintit.

În ceea ce-l privește, antrenorul principal al clubului, Costică Buceschi, este mai rezervat în a vorbi la acest moment despre obiectivele clubului în noul sezon competițional. El spune că „un obiectiv real se face în perioada de pregătire, înainte cu o săptămână de a începe sezonul, pentru că poți să îți dai seama cam ce se întâmplă în primul rând în campionatul nostru cu celelalte echipe. E prematur să spui că vrei să fii…

Normal, pleci de pe locul IV, e normal ca măcar să rămâi pe aceeași poziție, dar țineți minte ce am zis la început. Multe echipe s-au întărit și foarte multe echipe își doresc aceeași poziție pe care o avem noi.

Eu aș vrea să iau o medalie, pentru că de fiecare dată la echipele la care am mers obiectivul meu este să fiu cât mai sus și să încerc să iau maximum din ceea ce se poate, dar e mult mai dificil în acest an decât a fost anul trecut”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns