PREȘEDINTELE PMP BRĂILA, VIOREL BOTEA: VĂ INVIT SĂ VOTAȚI CANDIDAȚII PMP. NOI NU MUNCIM DOAR ÎN CAMPANIE. ÎN FIECARE ZI ÎNCERCĂM SĂ FACEM CEVA PENTRU BINELE COMUNITĂȚII

Președintele PMP Brăila, Viorel Botea, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean, invită alegătorii brăileni să meargă la vot pe 27 septembrie, pentru a-și exprima opțiunea în privința celor care vor conduce fiecare localitate în parte, precum și județul, în următorii 4 ani.

Pe final de campanie electorală Botea a transmis următorul mesaj: „Pe 27 septembrie brăilenii pot alege o schimbare a calității vieții în municipiul și județul Brăila. Echipa PMP a demonstrat în toată perioada de campanie electorală calitate în exprimare politică, a prezentat idei noi, pe care brăilenii le pot valorifica în perioada următoare, prin muncă, alături de candidații PMP.

PMP prezintă echipa cea mai bună de candidați – oameni de calitate, cu experiență profesională și administrativă deosebite, oameni care doresc să fie în slujba comunității. Activitatea pe care am desfășurat-o de-a lungul anilor a demonstrat că noi nu muncim doar în campanie, ci în fiecare zi.

Luni, 28 septembrie, veți vedea că o parte dintre obiectivele PMP vor fi îndeplinite. De fapt, noi în fiecare zi încercăm să facem ceva pentru binele comunității, nu doar să promitem, așa cum se promite în campania electorală și după aceea să uităm cu totul de oameni.

PMP dorește ca în următoarea perioadă, împreună cu partidele de dreapta, să formeze o alianță care să ducă la creșterea calității vieții în județul Brăila. Dorim, de asemenea, ca Brăila să devină un oraș prosper, în care să vii de plăcere, în care Centrul istoric, faleza și alte zone să fie valorificate din punct de vedere turistic.

Vă invit să veniți la vot, vă invit să votați candidații PMP, pentru că noi și în această perioadă de campanie am demonstrat seriozitate, respect față de alegători, dar și față de toți competitorii, indiferent dacă aceștia s-au comportat sau nu în același mod ca și noi. Cred că prin respectarea promisiunilor făcute și printr-o muncă serioasă vom reuși să ducem județul Brăila acolo unde ne dorim cu toții”.