Președintele PNL Brăila, Alexandru Popa: Poziția mea a fost mereu una anti-PSD și nu s-a schimbat. Nu cred că varianta apropierii de PSD este soluția cea mai potrivită

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, declară că nu este de acord cu o alianță de guvernare PNL-PSD și că a votat „împotrivă” la ședința BPN al PNL care a avut loc aseară la București, în care s-a discutat despre varianta negocierii cu PSD, în vederea formării unei majorități parlamentare și a unui nou guvern.

Popa a precizat într-un comunicat dat publicității că a fost întrebat de mai multe persoane despre poziția sa cu privire la o posibilă alianță PNL-PSD, după ședința de la partid: „PNL a aprobat aseară, în cadrul ședinței Biroul Politic Național, începerea negocierilor cu PSD pentru formarea unui nou guvern de coaliție.

În cadrul acestei ședințe au fost voturi «pentru», dar au fost și voturi «contra». Eu am votat «contra».

Poziția mea a fost mereu una anti-PSD, fiind bazată pe ceea ce a însemnat guvernarea PSD la nivelul țării, dar și în județul Brăila.

Dat fiind că am primit mai multe întrebări pe această temă, fac precizarea la modul public: poziția mea nu s-a schimbat. Nu cred că varianta apropierii de PSD este soluția cea mai potrivită.

Deocamdată tot ce s-a votat aseară este începerea negocierilor cu PSD. Vom vedea cum vor decurge acestea și care vor fi hotărârile ce se vor lua mai departe în cadrul forurilor de conducere ale PNL”.