Președintele PNL Brăila, Cătălin Boboc: „Soluția liberală: Echipă. Proiecte. Dezvoltare”

Președintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, declară că în campania electorală care se încheie astăzi „echipa liberală a ales dialogul și proiectele”.

Într-un comunicat dat publicității, Boboc afirmă: ”Se încheie astăzi o campanie electorală atipică, abordată diferit de principalii actori. Echipa PNL a ales dialogul și proiectele. Am fost prezenți zi de zi pe străzi, în târgurile din orașe și comune, la porțile gospodăriilor, atât cât restricțiile de siguranță sanitară ne-au permis. Este drept, am fost ajutați de proiectele pe care candidații la Senat și la Camera Deputaților le au pentru județul Brăila, iar un ajutor la fel de consistent a venit din partea planului de guvernare pentru următorii patru ani, propus de PNL.

Reprezentanții Guvernului Orban au anunțat că o parte importantă dintre investițiile incluse în Programul de guvernare PNL «Dezvoltăm România» vor primi finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), un mecanism european nou, gândit de Uniunea Europeană pentru depășirea crizei provocate de Covid-19.

Tot în dreptul PNL mai apare încă o dată semnul plus: are susținerea președintelui României. Klaus Iohannis a avut o declarație fără echivoc acum două zile: «Lumea mă acuză – spunea președintele – că prea îi laud pe liberali și guvernul liberal. Nu-i laud, pur și simplu arăt cum stau lucrurile. Iar pentru oamenii de aici se vor vedea repede efectele, pentru că acest guvern, în condiții de pandemie, în condițiile în care nu a avut o majoritate parlamentară, a reușit să dezvolte România».

Eu cred că brăilenii vor discerne și vor alege corect și, pe 6 decembrie, vor susține echipa PNL. Vor alege calea transparenței și a dezvoltării.

Ne găsiți la POZIȚIA 4 pe buletinele de vot!”.