Președintele Popa: Am găsit un partid într-o stare jalnică, în care membrii nu au fost respectați. În viitorul apropiat vor veni foarte mulți oameni către PNL Brăila

Noul președintele PNL Brăila, Alexandru Popa, spune că are de gând să deschidă partidul către brăilenii interesați să se alăture echipei liberale, fiindcă până acum au fost acceptate doar unele adeziuni – acelea depuse de persoane agreate de unul sau altul dintre vechii lideri PNL.

Popa ne-a declarat că sunt deja depuse aproape 400 de cereri de adeziune care vor fi discutate în perioada următoare în forurile de conducere, pentru a fi validate: „Am început să invit toți reprezentanții pe care i-am avut pe fiecare cartier, începem să facem o reorganizare pe secțiile de votare; practic, începem o nouă construcție în PNL Brăila; nu o reconstrucție, ci o construcție de la zero.

Am găsit un partid într-o stare jalnică, un partid în care membrii nu au fost respectați, oamenii nu au fost mulțumiți de ceea ce s-a întâmplat la partid, dar în viitorul apropiat vor veni foarte mulți brăileni către PNL. La momentul acesta avem circa 380 de adeziuni pe care le vom pune în discuția Biroului Politic Local și respectiv Biroului Politic Județean, pentru validare.

Vreau să fac lucrurile corect, statutar, nu vreau să se mai întâmple cum s-a  întâmplat în trecut, să primim doar pe cine vor unii. Toți cei care sunt interesați să se alăture PNL și să participe la o nouă construcție în PNL sunt invitați lângă noi. Nu o să acceptăm adeziuni doar dacă persoana respectivă îi place lui Popa, lui Bucălău sau altui liberal din conducerea organizației, așa cum s-a întâmplat în trecut”.

Întrebat dacă printre adeziunile care urmează să fie aprobate se află și cea a dr. Alina Neacșu, liderul liberal a spus că nu există nicio cerere de adeziune a Alinei Neacșu și că personal nu o cunoaște pe aceasta.