Președintele Popa: Cătălin Boboc nu va mai fi propunerea PNL Brăila pentru postul de secretar de stat care revine filialei, asta v-o garantez eu!

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, declară că secretarul de stat Cătălin Boboc (fost președinte PNL Brăila) nu va mai rămâne mult timp în funcția respectivă la Ministerul Muncii, fiindcă odată ce se va forma noul Guvern, se vor schimba și secretarii de stat.

Popa a fost întrebat despre Boboc în cadrul unei emisiuni realizate la Reperul TV, având în vedere că Organizația PNL Brăila i-a retras acestuia sprijinul politic în urmă cu mai multe luni.

Liderul liberal a comentat: Dacă se va forma noul Guvern vor începe și negocierile. Pentru postul de secretar de stat care revine filialei, domnul Cătălin Boboc nu va mai fi propunerea pe care o va susține PNL Brăila, asta v-o garantez eu. Nu că spun eu și vreau eu; așa vor toți colegii mei”.

Alexandru Popa a mai fost întrebat ce se va întâmpla cu „PSD-iștii infiltrați în PNL Brăila”, pe care el era hotărât să-i excludă din partid, în urmă cu câteva luni: ”Din momentul în care am fost ales președinte al Filialei Județene PNL, acești «PSD-iști infiltrați», cum le spuneți dvs, nu au mai fost la sediul partidului. Probabil că și-au dat seama că eu și întreaga echipă pe care o reprezint urmăm o cale dreaptă și onestă și nu avem înțelegeri pe sub masă. Știți destul de bine că eu cu administrația PSD nu am avut nicio înțelegere și nici nu vreau să am”.

Întrebat dacă acum, în contextul în care PNL se aliază cu PSD la nivel național, nu sunt primiți din nou la sediul PNL acei „PSD-iști infiltrați”, Popa a răspuns: „Ei pot să meargă să se înscrie direct la PSD, dacă tot avem alianța asta. Este mai simplu și pentru dumnealor, nu mai stau ascunși, pot fi pe față”.