Președintele Popa, despre acuzațiile lansate de Chiriac că ar cumpăra primari PSD „la bucată”: „Eu mă port frumos cu ei, pentru că sunt oameni care mă ajută. Ei aduc voturi și trebuie puși la masă și întrebați care sunt punctele lor de vedere”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, declară că nu a cumpărat „la bucată” primarii PSD care au trecut la PNL, așa cum a afirmat recent președintele PSD Brăila, Iulian Chiriac.

Popa îi transmite liderului PSD Brăila că primarii „nu se vând”, pentru că cei mai mulți dintre ei au „coloană vertebrală” și că aceștia au câștigat niște alegeri pentru că au fost votați de oameni: „Pe tine te-a propulsat partidul, ai avut un partid puternic în spate în 2020 și un blat cu PNL și ai putut să zburzi prin  județ. Tu n-ai făcut nimic, tu ai luat munca altora!

Eu nu cumpăr primari. Da, faptul că port frumos cu ei, faptul că atunci când mă întâlnesc cu doamna primar de la Viziru îi vorbesc frumos, faptul că sunt alături de ea… Pe mine dacă mă sună un primar la 12 noaptea îi răspund la telefon, pentru că eu știu că sunt oameni care mă ajută și pe mine politic. Sunt oameni care aduc voturi și sunt oameni care trebuie puși la masă și întrebați ce-i doare și care sunt punctele lor de vedere. E normal.

Au fost doi primari de la PSD pe care i-am refuzat, pentru că știu că am organizații foarte bune acolo și vom câștiga în 2024”.

Cât privește faptul că președintele PSD a spus că dacă pleacă unii primari „cumpărați”  de Popa, „în PSD vor rămâne oameni cu caracter”, liderul PNL Brăila a spus, cu referire directă la Chiriac: „Ar fi cazul să plece din PSD; cu caracterul e mai greu la el. Dacă aș deschide o tarabă de cumpărat politicieni, aș da 4 bani sau 5 bani numai ca să plece la mine”.

Amintim că cei doi primari PSD care au anunțat că se alătură echipei liberale, Ana Cornelia Măcrineanu și Costică Cojea, au afirmat că Iulian Chiriac are un comportament lipsit de respect, că își jignește și își umilește primarii, chiar dacă e vorba despre femei.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns