Președintele Popa, despre demisia soților Ioniță din PNL: Este decizia foștilor mei colegi și o respect. Le urez succes în noul lor proiect politic

Președintele PNL Brăila, Alexandru Popa, le urează succes foștilor săi colegi Antoneta Ioniță și Sorin Ioniță, care au demisionat astăzi din partid, nemulțumiți de direcția în care este dus PNL de actuala conducere și de alianța PNL-PSD.

Popa ne-a declarat că a colaborat bine cu soții Ioniță (care până astăzi au deținut funcția de prim-vicepreședinte al Organizației Județene PNL Brăila și respectiv prim-vicepreședinte al Organizației Municipale PNL Brăila) și că nu poate decât să le respecte decizia de a pleca din partid: „Este decizia foștilor mei colegi și o respect. Le urez succes în noul lor proiect politic. Eu cu dânșii am avut o colaborare corectă și de bun simț tot timpul, dar dacă au ales să meargă pe alt drum, asta este.

Eu voi rămâne în PNL, pentru că am o datorie morală față de primarii PNL și față de organizațiile PNL din județ, pe care vreau să-i susțin până la capăt. Și de asemenea, am o datorie morală și față de brăilenii care m-au votat și care m-au trimis în Parlament; vreau să le reprezint cât mai bine interesele”.

Precizăm că soții Ioniță au anunțat deja că se vor alătura partidului ce va fi înființat de Ludovic Orban.