Președintele Popa (PNL), despre demiterea președintelui Botea (PMP): Acum domnul Botea este liber să meargă la PSD. Sper ca noul președinte PMP Brăila să ni se alăture, pentru a face opoziție PSD-ului la nivel local

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, declară că se bucură de dizolvarea conducerii PMP Brăila, care înseamnă, implicit, demiterea președintelui PMP Brăila, Viorel Botea.

Popa speră ca noul președinte numit de conducerea centrală a PMP să fie un om care este dispus să facă opoziție PSD, nu „un susținător al PSD”: „Mă bucur că mai nou, conducerea centrală a PMP și-a dat seama că în toți acești ani PMP Brăila a fost doar o anexă a PSD și sper ca domnul președinte Tomac să ia o decizie înțeleaptă și să pună un președinte care este dispus să se alăture PNL pentru a face o opoziție constructivă administrației PSD locale, care știm cu toții că e jalnică. Cred că acum domnul Botea este  liber să meargă la PSD.

Nu pot să uit atitudinea domnului Viorel Botea la alegerile de la Viziru, când dumnealui își dorea să câștige candidatul PSD”.