Președintele Popa (PNL), despre posibilele schimbări în conducerea Prefecturii Brăila: „Dacă ne va reveni funcția de prefect sau încă o funcție de subprefect, am cei mai buni oameni pregătiți pentru aceste funcții”

După rotativa care a avut loc recent la nivel de Guvern și preluarea funcției de premier al României de Marcel Ciolacu (PSD), este posibil ca și în teritoriu să apară niște schimbări în conducerile prefecturilor, în urma negocierilor care au loc la centru între social-democrați și liberali. De altfel, în perioada premergătoare schimbării de la nivel de Guvern, în mediul politic se vorbea despre faptul că după rotativă „ar putea avea loc și o analiză legată de activitatea prefecților din țară”.

În aceste condiții, l-am întrebat pe președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, dacă vor avea loc în perioada următoare schimbări în conducerea Prefecturii Brăila, care la acest moment este asigurată de prefectul Iulian Timofei (PSD) și subprefecții Loredana Badiu (PSD) și Adin Boboc (PNL).

„Noi la momentul ăsta avem un subprefect de care sunt foarte mulțumit. În funcție de negocierile care sunt la nivel național vom vedea dacă vom avea sau nu vom avea schimbări. E o discuție care nu ține de mine. Dacă îmi va reveni funcția de prefect sau încă o funcție de subprefect, am cei mai buni oameni pregătiți pentru aceste funcții”, a răspuns Popa.