PREȘEDINTELE PRO ROMÂNIA BRĂILA, COSMIN RĂZMERIȚĂ: ÎI ASIGUR PE BRĂILENI CĂ ÎN CEEA CE NE PRIVEȘTE, NU VOM UITA CĂ AM FOST VOTAȚI CA SĂ PURTĂM DE GRIJĂ COMUNITĂȚII, CA SĂ FIM PREOCUPAȚI DE INTERESUL GENERAL, NU DE INTERESUL PERSONAL

În ultima zi a campaniei electorale, președintele Pro România Brăila, Cosmin Răzmeriță, candidat la președinția Consiliului Județean, îi îndeamnă pe alegătorii din județul nostru să meargă la vot duminică, 27 septembrie. Răzmeriță îi invită pe brăileni să voteze candidații Pro România și îi asigură pe cetățeni că membrii echipei sale „sunt puși pe treabă și își doresc să îi poată privi în ochi pe alegători și după 4 ani, la finalul următorului mandat”:

„Ne aflăm la finalul unei campanii electorale desfășurate într-un context epidemiologic nemaiîntâlnit, care ne-a obligat pe toți să ne adaptăm la un mod diferit de a ne desfășura activitățile politice și de a discuta cu oamenii.

Campania electorală cu distanțare socială a fost o provocare pentru noi toți, însă cu tristețe o spun: nu doar eu, ci și colegii mei am constatat că dincolo de «distanțarea socială» impusă de contextul epidemiologic, există o distanțare tot mai accentuată a omului de rând de ceea ce înseamnă politica și politicienii. Există o dezamăgire tot mai accentuată a omului de rând cu privire la politicienii care își aduc aminte o dată la 4 ani de el și de problemele sale (și nu mă refer la probleme strict personale, ci la probleme care sunt comune cu ale altora, la probleme care sunt ale unor întregi categorii sociale). Este o dezamăgire față de acei politicieni care sunt interesați să dea bine ca imagine în campanie, care sunt gata să promită mare cu sarea și care își uită promisiunile a doua zi după alegeri.

Este o dezamăgire față de acei politicieni care își construiesc campania electorală pe a arunca noroi asupra contracandidaților, care sunt capabili să-i vorbească de rău ore în șir pe adversarii lor politici, dar care termină de vorbit în 3 minute dacă îi întrebi ce au realizat ei în viața lor, ca profesioniști sau ca oameni politici.

Îi înțeleg pe cei care sunt dezamăgiți de politicieni, care au văzut venind și trecând alegeri după alegeri și au constatat că promisiunile făcute în campanie sunt repede uitate.

Ceea ce le transmitem brăilenilor eu și echipa Pro România Brăila este că nu toți cei implicați în politică suntem la fel. Ceea ce vreau să-i asigur eu pe brăileni este că în ceea ce ne privește, nu vom uita că am fost votați ca să purtăm de grijă comunității, ca să fim preocupați de interesul general, nu de interesul personal. Atâția câți vom fi în consiliile locale și în Consiliul Județean, îi vom reprezenta cu onoare atât pe cei care ne-au votat, cât și comunitatea, în ansamblul său.

Suntem o echipă tânără, suntem puși pe treabă și ne dorim să ne putem privi în ochi alegătorii și după 4 ani, la finalul următorului mandat și să le putem spune că n-a existat ceva ce ne-a stat în putere și n-am făcut, când a fost vorba despre interesul comunității.

Pe 27 septembrie îi așteptăm la urne pe brăileni și îi invităm să voteze reprezentanții Pro România la consiliile locale și la Consiliul Județean, la primării și la președinția Consiliului Județean.

Așa să ne ajute Dumnezeu!».