Pricop (PNL): Nu avem nimic personal cu Doinita Ciocan, dar nu putem s-o votam

P1120704

Consilierii municipali liberali au preferat astazi sa nu-l propuna pe colegul lor, viceprimarul Alexandru Danaila, ca si candidat la preluarea atributiilor de primar al Brailei, pe perioada cat edilul-sef, Aurel Simionescu, este suspendat din functie. Mai mult, liberalii au anuntat ca nici macar nu vor participa la vot, desi vor ramane in sala, pe perioada cat ceilalti alesi locali isi vor exprima optiunea.

Consilierul liberal Cristian Pricop (foto) a precizat ca el si colegii sai apreciaza ca daca PSD a condus pana acum Primaria, este firesc sa o conduca in continuare, sa-si asume astfel intreaga raspundere pentru ce s-a intamplat in municipiu in ultimii 4 ani, iar la vara, la final de mandat, sa explice brailenilor de ce Braila a ajuns in starea in care este acum: “Noi credem ca PSD, care a condus, prin reprezentantii sai, Primaria municipiului Braila, trebuie sa-si asume acest gest pana la capat si la momentul respectiv, va trebui sa explice cetatenilor si lucrurile bune, si lucrurile rele care s-au produs pe acest mandat. De asemenea, PNL nu este interesat sa preia guvernarea locala, dar, in acelasi timp, as vrea sa subliniez faptul ca noi, consilierii PNL, vom fi activi in continuare si vom fi pentru siguranta cetateanului si pentru un plus  de confort pentru acesta. De asemenea, as vrea sa fie subliniat ca noi nu avem nimic personal cu doamna Doinita Ciocan, dar nu putem sa votam un reprezentant al PSD. Pentru a se intelege pozitia consilierilor PNL, noi vom fi in sala la momentul votului, dar ne vom abtine de la vot”.

Dincolo de pretentia indreptatita ca aceia care au condus Primaria sa-si asume responsabilitatea pentru ceea ce au facut, Pricop si ceilalti liberali omit sistematic faptul ca alaturi de primarul Aurel Simionescu si de viceprimarul Doinita Ciocan (PSD), s-a aflat, in tot acest mandat, si colegul lor, viceprimarul Alexandru Danaila (PNL).