Prim-vicepreședintele PNL Brăila, Antoneta Ioniță: În ceea ce mă privește, voi rămâne alături de Omul și Liderul Ludovic Orban

Prim-vicepreședintele PNL Brăila, Antoneta Ioniță, fost deputat, declară că rămâne alături de Ludovic Orban chiar și după ce acesta a fost exclus din partid.

Ioniță a comentat pe o rețea de socializare că „asistăm de câteva luni la un atac al echipei demolatoare la istoria și valorile Partidului Național Liberal”, atac care, spune ea, „a culminat cu excluderea lui Ludovic Orban din partid”.

Prim-vicepreședintele PNL Brăila mai afirmă că Orban este „omul care și-a dedicat aproape toată viața și energia în slujba liberalilor, a liderului care s-a luptat pentru dezvoltarea României și pentru o guvernare de dreapta, fără PSD, așa cum și-au dorit-o românii de mulți ani.

Excluderea domnului Ludovic Orban din partid, a celui prin venele căruia curge sânge liberal, constituie o bătaie de joc la adresa liberalilor adevărați și reprezintă o zi neagră pentru istoria PNL, un moment de răscruce pentru mulți dintre români.

În ceea ce mă privește, voi rămâne alături de Omul și Liderul Ludovic Orban, un OM cu principii și valori solide, de la care am învățat multe în politică, cel care s-a luptat și se va lupta pentru oameni și ideea de liberalism!”.