Primăria Brăila vrea să dezvolte baza nautică pe care o administrează, dat fiind că există o cerere mare din partea proprietarilor de ambarcațiuni pentru închirierea locurilor de acostare

Primăria Brăila intenționează să dezvolte cu bani europeni baza nautică pe care o administrează, dat fiind că locurile de acostare existente sunt prea puține pentru numărul mare de cereri.

Primarul Marian Dragomir (PSD) a explicat în cea mai recentă ședință CLM Brăila că intenționează să depună un proiect ce vizează dezvoltarea bazei nautice din apropierea Centrul de agrement “RaAy” acesând o finanțare prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime, prin intermediul Grupului de acțiune locală (FLAG) din care face parte.

Subiectul a fost deschis de un consilier municipal liberal, care a propus dezvoltare acestei baze nautice, dat fiind că numărul posesorilor de bărci de agrement este în creștere.

Dragomir a comentat: „La lansarea următorului ghid de finanțare vom veni cu acest proiect, pentru că data trecută ni s-a aprobat reabilitarea taluzului și următorul pe care l-am luat în calcul este extinderea zonei de ambarcațiuni care aparține Primăriei municipiului, pe un proiect FLAG cu finanțare europeană.

Nu vom face niciun studiu privind oportunitatea acestei investiții, deoarece există o cerere foarte mare și știm acest lucru. N-are rost să cheltuim banii pe studii de oportunitate”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns