PRIMARIA BRAILEI A PUBLICAT HARTA STRAZILOR ASFALTATE SI NEASFALTATE

Primaria Brailei a publicat astazi pe site-ul sau harta cu strazile asfaltate si cele neasfaltate din municipiu, fiecare dintre acestea fiind trecuta in stadiul in care se afla: asfaltata, cu piatra cubica, pietris, sau de pamant.

Primarul Marian Dragomir a precizat ca aceasta este varianta actualizata, care a fost intocmita dupa ce s-au facut si  verificari in teren, nu doar in functie de documentele existente in institutie. Edilul sef, care a primit pana acum numeroase sesizari ca in municipiu ar fi strazi ce figureaza in acte ca fiind asfaltate si in realitate, nu au picatura de asfalt pe ele, asteapta acum reactii de la cetateni. El a precizat ca orice brailean interesat poate consulta harta amintita pe site-ul Primariei si va putea sesiza daca informatiile nu sunt corecte, in cazul in care vor gasi neconcordante intre datele prezentate si situatia din teren.

Harta strazilor asaltate si asfaltate este intr-un format care permite vizualizarea pe calculator prin marire, astfel incat poate fi verificata orice straduta  din municipiu. Aceasta poate fi gasita la aici:

http://www.primariabraila.ro:7200/Documente%20Pdf/AS/harta%20strazi%202016/Strazi%20Braila%20.pdf.