Primarul Dragomir admite că piețele Brăilei nu sunt de nota 10: „Mai este nevoie de foarte multe investiții în piețe”

Dintre reprezentanții la vârf ai administrației publice locale, subprefectul Virginia Loredana Badiu (PSD) pare a fi singura care crede că piețele Brăilei sunt de nota 10.

Președintele CJ, Iulian Chiriac (PSD), consideră că piețele pot primi notă de trecere, dar în niciun caz nota 10, iar în ceea ce-l privește, primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD), acesta admite: „Nu sunt de nota 10. În piețele Brăilei mai este nevoie să se investească foarte mult. Au primit bani, au și investit în unele dintre ele, dar mai sunt multe alte piețe  care sunt în diverse faze de autorizare și primire a avizului de la ISU, urmând ca apoi să fie eliberată și autorizația de construire sau demarată procedura de licitație în vederea modernizării. Mai este nevoie de foarte multe investiții în piețele din Brăila”.

Întrebat cum își explică faptul că Badiu a dat nota 10 piețelor din municipiu, edilul șef a explicat: „Dânsa a fost membră în AGA la Administrația Piețelor și Târgurilor, din partea Consiliului Local Municipal – nu a primit bani pentru acest lucru – și să spunem așa, a fost subiectivă, desfășurând o activitatea acolo și susținând unele dintre proiectele de modernizare a piețelor”.