PRIMARUL DRAGOMIR ARE DE GAND SA-SI MAI IA UN CONSILIER PERSONAL: FEMEIE, TANARA, NEIMPLICATA POLITIC

Primarul Brailei, Marian Dragomir, are de gand sa-si mai ia un consilier personal, in afara de Aurel Simionescu (fost edil sef al municipiului) si Carmelia Dragomir Balanica (consilier judetean). Dragomir a dezvaluit astazi faptul ca are in vedere pentru acest post o tanara, precizand ca este vorba despre cineva care nu este si nici nu a fost membra a vreunui partid politic.

Edilul sef a mai spus ca noul consilier va umbla mult pe teren, fiindca se va ocupa de chestiuni de tin de gospodarirea locala: “Vreau sa monitorizeze situatia din teren, sa se convinga daca societatile de salubrizare ridica gunoiul la timp, sa-mi faca informari periodice vizavi de aspecte privind amplasarea acestor containere pentru cele 2 fractii, umeda si uscata, sa urmareasca modul in care intervenim cu <<Seroplant>> pentru toaletarea spatiilor dintre blocuri, pentru plantarea de pomi. Va fi o persoana tanara, neimplicata politic, care nu este membra al niciunui partid si nici nu a fost membra de partid si provine din mediul privat. Se va ocupa de zona de gospodarire locala si va fi o femeie. Va fi foarte mult prezenta pe teren”.

Dragomir a preferat ca deocamdata sa nu dea publicitatii si numele viitorului sau consilier, pe motiv ca inca nu a luat inca hotararea definitiva.

Precizam ca postul de consilier personal al primarului nu se ocupa prin concurs, ci este la libera alegere a edilului sa decida cu cine vrea sa lucreze.