Primarul Dragomir: „Canciu a lăsat ISJ câteva zile fără conducere și fără nicio persoană care să fie împuternicită să semneze”; Canciu: „Dragomir continuă să fie un mare mincinos”

Duelul dintre primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD) și inspectorul școlar general Cătălin Canciu (PNL) continuă și este de presupus că se va acutiza în acest an electoral, în care cei doi vor fi, cel mai probabil, contracandidați.

Atacul a pornit astăzi dinspre primar către șeful Inspectoratului Școlar Județean Brăila.

Marian Dragomir insistă la fiecare ședință a Consiliului Local Municipal ca luările de cuvânt să se rezume la subiectul proiectelor de hotărâre, dar el este primul care în luările sale de cuvânt deviază de la subiect, lansându-se în atacuri politice sau în atacuri personale la adresa liberalilor.

În ședința de azi, în contextul în care s-a discutat despre o inițiativă a grupului consilierilor liberali de eliminare a taxei pe apa de ploaie pe care o plătesc în prezent persoanele fizice și persoanele juridice, Dragomir a vorbit despre o deplasare a unei delegații liberale la Parlamentul European, la Bruxelles și apoi, acesta a dus discuția către Canciu: „Bineînțeles că n-am putut să nu remarc că din acestă delegație a făcut parte și eternul plimbăreț Canciu Cătălin, care n-a ratat ocazia de a o lua cu el și pe adjuncta Inspectoratului, lăsând ISJ vreo câteva zile fără conducere și fără nicio persoană care să fie împuternicită să semneze în acest sens”.

Contactat telefonic, Cătălin Canciu ne-a declarat că primarul Dragomir „continuă să fie un mare mincinos și până la urmă un mare nesimțit. Fără să știe adevărul, se lansează în acuzații nefondate. El crede că politica este un tărâm al mizeriei și al imposturii.

Eu și doamna inspector școlar general adjunct am avut trei zile de concediu de odihnă. Ca să obțin aceste zile de concediu m-am adresat printr-o solicitare scrisă secretarului de stat care coordonează învățământul preuniversitar. Mi-a aprobat concediul și am numit un coleg care să-mi țină locul în aceste trei zile. Colegul și-a dat acordul, iar ministrul secretar de stat a aprobat solicitarea mea. Foarte simplu și totul legal. Mai mult, doamna care mi-a ținut locul a avut în bancă specimen de semnătură pentru perioada celor trei zile când am fost în concediu”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns